Pood
0

Kasside Turvakodu

SABATÄHT – 09.11.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:
UUES KODUS!
Väike Sabatäht sai endale sellise uhke nime mitmel objektiivsel põhjusel.
Esiteks on ta muidu tumedatriibulise saba otsas väike kuldkollane tutt, mis kassipoja ringikõndimisel väga kenasti silma paistab – just nagu säraks sabaotsas väike täheke.
Teiseks on Sabatäht üks väga kiire jooksuga kassipoeg, kellele meeldib toas ringi hüpelda ja mänguhoos siia-sinna tuisata, vaipade alla pugeda, lilli nuusutada, korra kaisus nurrumas ära käia ning seda kõike sekundi murdosa jooksul. Sabatäht ei kuluta ühegi tegevuse peale kauem aega kui täht taevast kukub. Põmm ja valmis!
Ainus, mille peale rohkem aega kulub, on magamine. Magada armastab Sabatäht praegu kõige rohkem kahes kohas – päevasel ajal magatakse kapis, öösel aga hoiukodu pere väikse koolijütsi kaisus. Sabatäht on lastesõbralik kassipoeg :). Ta saab ilusti läbi ka hoiukodus elava täiskasvanud kassiga ning teeb talle pidevalt “sabakallisid” – see tähendab seda, et Sabatäht poeb suuremale kassile nina alla ja hakkab siis suuremat oma sabaotsaga nina alt kõditama, kuni viimane aevastab. Sabatähele meeldib nurruda, sõbralik nägu peas ja siis meeldib talle veel tänutäheks õrnalt inimese sõrmi limpsida, kui see talle pai teeb. Karv on tal sile ja siidine, silmad helebeežid ja ümmargused nagu kuu.
Väike ja hell kassipoeg Sabatäht ootab enda uut ja toredat perekonda ajutises hoiukodus Kalamajas ning olete oodatud siia temaga alati tutvuma!
Info mõttes veel niipalju, et Sabatäht on tüdruk, kolmekuune ja väga suur mürakaru ta ei ole. Pigem ikka sellise tasasema ja rahulikuma loomuga. Hästi kasvatatud ja viisakas tirts!
Sabatäht on saanud parasiiditõrjed, kiibitud ja vaktsineeritud ning tal on ka oma päris isiklik lemmikloomapass 🙂