Pood
0

Kasside Turvakodu

CAESAR – 22.10.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Caesar on pärslaselaadne isane kass, kes viidi loomakliinikusse magama panemisele, kuna omanikud pidid vahetama üürikorterit. Caesari käitumisest ja harjumustest võiks jäädagi rääkima:) Hoiukodus olles äratab ta hommikuti pererahva alguses tugeva nurrumise ja sõtkumisega, mõned minutid hiljem juba kerge mjäuga.  Õhtuti ootab alati inimest kohe ukse taga ja siis on tal väga palju jutustada oma päeva tegemistest, ta on üldse keskmisest jutukam kass. Kui teda hüüda, siis tuleb ta ikka kas kohale või vähemalt vastab 🙂

Üldiselt on Caesar rahulik kass, õhtuti teeb mõned kiirendusringid korteris ning veeretab natuke palle aga muul ajal on rahulik. Lilli ei näri ja mööblit ei kraabi (juhul kui on korralik ronimispuu olemas). Ta on olnud ainult toakass.
Sülekass ei ole kindlasti, sülle ei tule ega lase ennast ka võtta, ta lihtsalt ei taha. Küll aga pai meeldib talle väga, muidugi talle sobivast kohast ja sobival ajal, kui teha pai valesti, siis võib ka kergema käpahoobi temalt saada.
Caesar tahaks olla pigem ainuke kass peres. Teised kassid muudavad ta natuke närviliseks ja rahutuks ning siis ei tule ka tema õige iseloom välja.
Ta on ääretult tore kass ning igati ära teeninud leidmaks endale uue ja hooliva kodu. Caesar on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Hetkel on karv pügatud aga muidu on ikka pikakarvaline kass.