Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSTU (NÜÜD SHIKARI)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Shikari tervitab uuest kodust!

13.10.2015
Mustu (uue nimega Shikari) on nüüd juba ligi kuu aega meie juures olnud ja olen seda kirja mitu korda alustanud, aga pole kuidagi lõpetamiseni jõudnud.
Sisseelamisega mingeid raskusi polnud, sest Shikari on väga julge ja uudishimulik kiisu: uudistas kogu korteri kohe üle ja kasutas ka oma uut wc-d. Samuti mängis ilusti. Paari päevaga tekkis (ehk stressi tõttu kadunud) korralik isu ja nüüd käib ta kogu aeg, kui köögis oleme, haleda häälega märku andmas, et on väga näljane 😀 Või et vajab niisama tähelepanu. Üldiselt ongi ta kogu aeg meie juures, et kontrollida, kas teeme asju õigesti. Ehk siis abistab nii koristamisel, söögitegemisel, telekavaatamisel kui ka arvutimängude juures.
Lisaks inimese abistamisele on ta teine lemmikasi süles olemine/magamine. Eriti just minu süles. Kohe, kui maha istun, on Shikari platsis, samal ajal valjult nurru lüües! Ta ainult nurrukski.
Pahandust meeldib talle kui õigele kassipojale samuti väga teha. Kassimurust kahjuks abi polnud ja kõik taimed tuli lae alla ära peita.

Shikari hoiukodus