Pood
0

Kasside Turvakodu

TIIDU – 07.03.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Leitud Lasnamäelt prügikastist ning nüüd elab hoiukodus. Kuna Tiidule pole ükski inimene kunagi haiget teinud ega teda hirmutanud, siis ta jumaldab inimesi ning seltskonnas olemist. Ta ei karda koeri ega teisi kasse, kõva häälega rääkimist, laste kilkamist ega lastele loomulikke järske liigutusi. Ta armastab kõigist tegemistest osa võtta, isegi vanni minnes tuleb Tiidu kaasa ja istub vanni äärel lihtsalt või mängib vannivahuga. Ülekõige meeldib talle aga mängida ja joosta. Vahel laseb ta soki või sussiga liugu või ajab tohutu energiaga taga kellukestega palle. Tiidu armastab „ rääkida „ tehes sellist kurinat nagu kassiema oma poegadega „ räägib „. Seda teeb ta nii süüa küsides, kui mängides ja ka siis, kui on lihtsalt ” jututuju”. Tiidu armastab väga süles ja kaisus magada lüües nurru nii et kogu kodu kajab. Talle meeldib musi teha!

Kindlasti sobib Tiidu koju, kus on teisi kasse või loomi sest tema meelest on kõik sõbrad. Kui meie pere koerad lubaksid, magaks ta nende kaisus aga kui Tiidu oma hirmus tugevahäälse nurru lahti päästab jooksevad koerad lihtsalt minema sest nad ilmselt arvavad, et kass uriseb nende peale. Ainus asi, mis Tiidut hirmutab on töötav tolmuimeja ja paugud õues.

Tiidu on hästi kasvatatud kass st. küüsi teritab ainult ettenähtud kohas ja seda ka siis, kui keegi ei näe . Kõik toalilled on meil  elus ja huvi enam ei paku. Tal peab olema kindlasti katusega tualett sest Tiidu tegeleb seal tohutute kaevetöödega. Kui katust pole, on lihtsalt palju rohkem koristada pärast vaja.

Tiidul on keskmise pikkusega karv, mis on hästi siidine.  Musta karva vahelt joonistuvad triibud külgedel. Tal on hästi pikad valged vurrud ja kulmud. Käpaotsad ning kurgu alt on Tiidu valge ja tal on pool ninast roosa. Tal on hästi kohev saba.

Tiidu on detsembrikuus kastreeritud, saanud ussikuurid ning ta on kiibitud ja vaktsineeritud ning ootab üksisilmi oma kodu, kus olla hiirekuningaks. Tiidu ootab kirja oma uuelt kodult aadressile info@kassideturvakodu.ee