Pood
0

Kasside Turvakodu

OLIVER – 26.09.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Oliver on nooremapoolne väga sõbralik isane kassike.

Ta on olnud kindlasti kodukass, kes aga ühel päeval ilmus ühe Lasnamäe maja hoovi. Oliveri käpp oli tugevasti paistes ja ta ise väga kõhn. Ka oli keegi pannud talle ette kausiga mürgise sööda. Kassiingel märkas seda ja keelas tal mürki söömast ning saatis hea inimese kassi juurde teda toitma ja ravima. Nii sattus Oliver lõpuks Kasside Turvakodu hoolealuseks. Nüüd on Oliver käpake terve ja ta otsib endale uut kodu.

Oliver on väga rahulik kass. Leidja kirjeldas teda kui koera, kes käib tal järgi ja uriseb, kui talle midagi ei meeldi. Seda urinat saime kuulda ka kliinikus, kus ta urises oma ilusa, madala häälega kahe seal olnud koera peale. Sugugi mitte tigedalt, vaid hoiatavalt. Oliveri käpad on jämedad, tema kõnnak meenutab lõvi kõnnakut, selline rahulik, väärikas ja mitte eriti kassilik- selline pats-pats. Kuigi rahulik, ei ütle Oliver ära ka mängimisest, kui temaga veidi tegeleda ja teda ergutada.

Oliver kasutab eeskujulikult liivakasti ja eelistab konserve krõbuskitele. Ta oli juba leides kastreeritud. Tänaseks on ta ka kiibitud ka vaktsineeritud.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee