Pood
0

Kasside Turvakodu

NIKOLAI – 04.03.2018

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

 

NIKOLAI – LIHTSALT TORE KASSIPOISS, KES OOTAB KANNATLIKULT…

Nikolai on hell isane kassike, kes on pärit Viimsi kassikolooniast. Omanikul kasvas kasside arv liiga suureks, ta ei saanud enam nende pidamisega hakkama ning seetõttu tuli loomad tema juurest eemaldada.

Isase kassi kohta on Nikolai sõbralik, leebe ja ülirahulik. Turvakodus valib ta puhkamiseks alati pesa, kust on mõnus ülevaade ümbertoimuvale. Ja nii ta jälgib läbi vidukil silmade näiliselt rahulolevana kõike ja kõiki. Enamasti pikutab ta mõne teise kassi kaisus ja hoolitseb nende kasukate eest.

Nikolai pilgus peegeldub justkui elutarkus. Ta nagu tahaks Sind manitseda, et võta rahulikult, puhka, tunne elust rõõmu, paita mind ja süga kurgu alt ja kõrvade vahelt ja mudi mu kõhtu…

Nikolail ei ole silmapaistvalt värvikirevat kasukat ega säravsiniseid silmi. Aga tal on suur süda ja kannatlik kassihing. Ta lihtsalt ootab. Küll üks päev tuleb keegi, kes märkab turvalises pesahämaruses ka teda.

Nikolai on kiibitud, kastreeritud ja saab vaktisneeritud. Uut kodu ootab alates 01.06.2015.

Kui soovid Nikolaiga lähemalt tutvuda ja arvad, et temast võiks saada Sinu rahulik kaaslane, kirjuta palun info@kassideturvakodu.ee