Pood
0

Kasside Turvakodu

DON – KODUS 17.12.2017

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Vau, hoia alt! Sellist empaatilist hurmurkassi pole Sa veel enne näinud, kuid nüüd on aeg teil omavahel tuttavaks saaada! Siin ta on – meie armsas kassipesas ootab oma päriskodu ülivahva Don!

Don on üks nurrumootoritest, kes 2015. aasta mais Viimsi kassikolooniast päästetud sai. Juba alguses sai meile selgeks, et Donis on midagi erilist! Missuguse armastuse ja hoolega ta teisi kasse vaatas ning mismoodi igale uuele tulijale õrnalt kaissu puges, et neid julgustada… Eriti armastab ta hoolt pakkuda õrnadele kassipreilidele – neid käib Don kaissu võtmas, soojendamas ning aitab kasukatki kasida. Tõeline Don Juan! Meie ütleks küll, et armsa Doni kehas on nii suur süda, et on lausa imeks pandav, et see pisikese Doni kehasse mahub.

Iseloomult on Don rahuliku ja lepliku iseloomuga kass. Ta ei trügi esile, vaid loodab, et keegi näeb tema sisse – näeb tema hinge ja südames kipitavat igatsust kodu järele. Juba kaks pikka aastat on ta  akna peal oma kodu oodanud, igale saabuvale külalisele sügavale silma vaadanud ning lootnud, et pilgud ühtivad… Seni pole aga Don veel oma inimest leidnud. Ehk on nüüd, 2 aastat ja 5 kuud hiljem see aeg, mil Donil on aeg päriskoju minna?

Don on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Uut kodu ootab alates 01.06.2015.

Don ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee