Pood
0

Kasside Turvakodu

ROSETTA – KODUS 24.02.2017

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

ROSETTA AASTAPIKKUNE KODU OOTUS – KUS ON TEMA PESA?

Rosetta on pärit Viimsi kassikolooniast, mida Teie abiga, armsad Sõbrad, eelmisel kevadel päästma asusime. Rosetta oli Turvakodusse saabudes räsitud välimusega – tema muidu lumivalge karv oli tuhmunud ning ta vajas hellust ja hoolt. Tänu hoolimisele ja helladele kätele, on Rosetta taas lumivalge iludus, kes nüüd, aasta aega hiljem, usub, et on täpselt õige aeg oma päriskodu leidmiseks.

Rosetta on iseloomult õrn ja hell kassike. Kiisutirts on inimesega suur sõber, ta on täielik pai- ja kaisukass. Rosettale meeldib väga, kui teda pehmelt ja hellalt paitatakse ning samal ajal vaikselt sosistatakse, kui kaunis ja hea kass ta on. Ilusad kiidusõnad panevad alati kassipreili nurrumootori täisvõimsusel tööle ning vastastikused austusavaldused edastatakse peamüksudega.

Rosetta tahab väga omale hella ja hoolitsevat peret, kus olla kõigi suur lemmik. Tal ei oleks midagi selle vastu, kui peres ootaks teda juba üks vahva nurrumootor. Vastupidi, tal oleks suurim heameel, kui lisaks pehmetele paikätele ootaks teda päriskodus ka üks vahva nurrik, kellega üheskoos krutskeid teha.

Rosetta on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee