Pood
0

Kasside Turvakodu

LEGOLAS – 26.04.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:
UUES KODUS!
Legolas on blondiin, kes toodi paljude inimeste ühisel jõupingutusel alla Nõmmelt ühe pika männi otsast, kus Legolas oli allatoomise hetkeks veetnud juba viis päeva. Pikkade koibade, tumedate ripsmete ja eriti koheva sabaga kassipoiss ei olnud millegipärast enam tahtnud männi otsast alla tulla. Võibolla mõtles Legolas, et puu on allatulemiseks siiski liiga kõrge. Igatahes oli ta alla saades ülinäljane ja üliväsinud. Ja üliõnnelik :).

Kõigepealt mindi Legolasega kliinikusse kiipi kontrollima – seda polnud. Arst pakkus kiisupoisi vanuseks 6-7 kuud ja kiitis tema kohevat saba ning kõva nurrumootorit taevani.

Taevani kiidetud Legolas saabus meie pere juurde ajutisse hoiukodusse reede õhtul ning laupäeva hommikul avanes meile pilt Legolasest ja pere pesamunast, kes kõrvuti köögilaua taga istusid ja endale võileiba tegid. Külg-külje kõrval toolil, mõlemal keskendunud näod peas, vennalikult juustu jagamas.

Nüüdseks on Legolas meie juures hoiul olnud juba kaks nädalat. Ta on saanud parasiiditõrje ja käinud kliinikus kastreerimisel-kiipimisel. Ta on välja näidanud, et on erakordselt arukas loom – kliinikusse sõites undas ta kasside transpordikastis nagu sõjalennuk, tagasi tulles aga oli rahulolev, ses taipas kohe mind nähes, et ju siis minnakse nüüd juustuvõileibade juurde tagasi.

Nime Legolas sai see väike kassipoiss endale täpselt kahel põhjusel:

Esiteks on ta õks tõeline pehmetel käppadel hääletult ringihüplev blondiin haldjake, kellel on ilmekad, justkui tumeda lainerijoonega ümbritsetud silmad, ülipikad sihvakad koivad ja imepehme (ning isaste kasside puhul väga haruldane!) kolmevärviline kasukas.

Teiseks on ta suur legosõber, kes sukeldub igal võimalusel pea ees pere pisipoiste klotsikasti ning võtab osa igast legomängust. (Vahepeal ajab ta klotse voodite alla ka, eriti neid, mis paremini veerevad.)

Nii et – kes otsib enda perre ühte imelist ja imeliselt lastesõbralikku, kaunist ja hella looma, siis andke teada! Meie pere poolt on Legolas (omadele Lego) heaks kassiks kiidetud ja igati koduvalmis tunnistatud!

Legolas on noor, aprillis 2015 ca 6-7 kuune kassipoiss, kes on kiibitud, kastreeritud ja saanud kõik vajalikud parasiiditõrjed. Suur lastesõber ja väsimatu mängukaaslane kõikidele, nii pere suurtele kui väikestele, ootab oma inimesi ennast vaatama hoiukodus Kalamajas. Tule ja teeme Legolasega ühe mängutiiru!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee