Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSJA – 17.10.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Musja on imekauni kasukaga kassipreili – taas kodunt, kus lapse kõrval polnud enam kassile kohta… Nii tuli ta pärast viit aastat koduks kutsutud kohast. Ametlikult kodutu. Mõnikord jäävad ka inimesed absurdsetes olukordades lihtsalt jahmunult vait ja põrnitsema ning see on see, mida ka Musja hetkel teeb. Vaatab täiesti nõutult kõiki neid teisi kasse, tema jaoks veel võõraid vabatahtlikke ning harjumatut elamist. Istub ning mõtleb, kas need koosveedetud aastad olid tõesti nii lihtsalt unustatavad ning asendatavad. Ja ta on ilmselgelt pettunud, õnnetu ja segaduses – sest teda koju viies ju teati ometi, et võetakse pereliige, mitte kodusisutus…

Ka meie oleme koos Musjaga õnnetud. Muidugi ka kassi elu muutub, kui perre tuleb lisa – muutub ju ka kardinaalselt vanemate elu? Palub nii Musja kui ka palume meie – enne kergekäelist otsust võtta lemmik mõelda läbi, kas ellu jääb pärast perelisa tulekut ka kassile ruumi? Kas sellisel juhul ollakse valmis kasvatama nii last kui ka kassi? Stress on kerge inimestelgi tulema, juhtub ka kassidega, kuid tuleb siiski proovida. Proovida erinevaid nippe “kassitaltsutajatelt” (siinkohal võime julgelt soovitada keerulisemates olukordades end kurssi viia “My Cat From Hell” nõuannetega), rahustavat toitu ja kassihormooniadaptereid. Kuid kõige tähtsam – rääkige oma kassiga. Rääkige. Rääkige rahulikult. Uskuge meid, ta kuulab.

Musja on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud. Ootab Turvakodus inimest, kelle kodus ei jääks ta enam iialgi üleliigseks.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee