Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSTIKAS

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Mustikas tervitab uuest kodust!

26.01.2015

Tahtsin anda tagasisidet- tundub, et Mustikal läheb hästi, Moonil ka. Mooni on võtnud ta oma hoole alla- vahelduva eduga püüab õpetada kodukorda ja üks kindel protseduur on õhtune silmapesu. Aga Musti jutt- seda ei oskagi kirjeldada, tõeline rääkiv kass! Väga ilmeka häälega ! On täiesti arusaadav: kas tal on mure, soovib ta midagi või on rahulolematu. Mooniga on neil veel omad jutud 🙂

16.01.2015

Muljeid on ohtralt- üllatavaid ja ettearvatavaid… Esimene nädal oli nii nagu ikka- kohanemiseks meile kõigile. Mustike elas oma elu diivani taga ja meiega ei suhelnud. Kui tahtsimegi, siis näidati meile ilusaid valgeid kihvu hirmuäratava susina saatel. Öösel kuulsime pantri tõelisi möirgeid ja ulgu. Meie enda kass oli suht pelglik ja hoidis rohkem meie ligi.

Ajapikku hakkas Mustike ka meie kodus olles toas ringi liikuma ja Mooniga sõprust sobitama. Oli näha, et päeval oli kõvasti möllatud. Vaibad ja kõik liikuvad asjad olid suurde kuhja kokku aetud,  jõulutähed aknalaual narmas variandiks muutunud ja lõpu said kaks uljast hiirt, kes varemalt rind ees hiireaugust tuppa marssisid. Jahisaak oli meile õhtuks korralikult kööki serveeritud – kõik  see oli nii naljaks, pole ammu nii naerda saanud. Ise olid nad väga tähendusliku olekuga.

Täna on olukord nii nagu õnnelikus perekonnas – kõik on rahul , rõõmsad ja õnnelikud. Kassid magavad kõrvuti, Mooni lakub Musti kasukat ja lepib sellega, et kõik parem tal nina eest nahka pistakse .

Minul on ka tunne väga hea, et jälle sai tehtud üks õige otsus 🙂

Mustikas Turvakodus