Pood
0

Kasside Turvakodu

VAHUKOOR – 04.11.2014

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht:

UUES KODUS!

Lumivalgetel pikakarvalistel kassidel on oma fännid ja imetlejad ning seda õigusega. Kõik kassid on ilusad – selle vastu ei vaidle keegi. Kõik nad on graatsilised ja kõik omapärased – ka selle vastu ei vaidle keegi. Kuid valged pikakarvalised… ON teistmoodi. Ka Nurri Kassikohvikus olev valge pikakarvaline Vahukoor on teistmoodi. Ta oleks justkui pärit kuskilt teistest kohast ja teisest ajast ning paistab, et siin, meie maailmas, tunneb ta end veidi üksikuna. Kui Vahukoor ühest kohvikuotsast teise kõnnib, jäävad laudade taga istuvad ja jutlevad inimesed hetkeks vait. Tundub, nagu oleks neist äsja nüüdsama, keset tänapäevast Tallinna kesklinna, akna taga tuututavate autode ja argikära vahel mööda libisenud külaline sajandite tagant. Nagu oleksid nad korraga sattunud ajamasinasse ja näinud vilksamisi valges kleidivahus aadlidaami – rohesilmset ja viltuse pilguga, mõtetes oma maailmas ja oma ajas.
Vahukoor ongi selline – ebamaine külaline minevikust. Ta istub vaikides ja mõtlikuna ning me ei imestaks absoluutselt, kui saaksime teada, et öösiti, kui kohvikutuled on kustunud ja tänaval sõidavad vaid üksikud autod, istub ta vaikseks jäänud ruumi aknalaual ja vaatab oma lossi taga igatsedes imestades seda uut ja liiga kiiret maailma, kuhu ta on üksinda sattunud.

Vahukoor on steriliseeritud, vaktsineeritud ning kiibitud ja ootab kodupakkumisi info@kassideturvakodu.ee aadressil. Samuti saab preilit külastada Kassikohvikus Nurri!