Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSTANG – 19.10.2019

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Mustang, nagu ka tema õed-vennad, leiti ühe Uus-Kalamaja pööningult. Segaduses, näljas ning õnnetu. Hirmunud tibatillukesest kassipojast on saanud nüüdseks üks maruasjalik noor kass, aga eks iga algus ole raske – nimelt kui Mustang oma praegusesse hoiukodusse saabus, ei muutunud hoiukodu igapäevaelus eriti miskit, sest Mustang oli sama hästi kui nähtamatu. Tema suurimaks sooviks oli olla mitte keegi – et ta kellegi silma alla ega jalgu ei satuks ning et keegi talle jumala eest mingit tähelepanu ei pööraks. Sest ta oli harjunud olema mitte keegi.

Esimesed paar nädalat möödusid paksu kardina taga istudes. Isegi toidukauss tuli talle kardina taha panna, et see nähtamatu olend vähemalt söönuks saaks. Ringi julges Mustang käia vaid öösiti.

Aga aeg, lahke sõna ja kannatlikkus teevad imet. Tasapisi hakkas see säravmusta kasukaga ja uje mittekeegi ennast üha rohkem näitama ning selgus, et tegelikult on ta üks üsnagi eksluksiivse välimuse ja iseloomuga KEEGI. On üks jässakas, parajalt lihaseline ja heas vormis, lisaks imeilusa läikiva ja pehme süsimusta kasukaga kassipoiss. Ja ühel päeval lesiski Mustang rahulikult keset diivanit ja jälgis enda ümber toimuvat. Järgmisel lesis juba keset vaipa ja lasi endast peaaegu, et üle astuda. Ja kolmandal päeval – õigemini öösel – ronis voodisse magama. 🙂

Täna tunneb Mustang end oma hoiukodus juba vägagi koduselt. Ja mis kõige toredam – ta lausa nõuab inimese tähelepanu. Vastu jalgu nühkimine, nurrumine, jutustamine, õrnalt jalabast näksamine, kõht taeva poole lesimine, sitsimine – kõik see kuulub tema igapäevakavasse. Pai teha ja kõrva ning kurgu alt sügada laseb Mustang meeleldi, kuid süllevõtmisehirm on tal veel ületamata. Samuti häbeneb ta veel natukene võõraid.

Mustang – nüüdseks juba keegi! – ootab endale kodu, kus talle antakse alguses aega harjuda ega eeldata, et ta kohe esimesest päevast sülle pressib. Ta vajab rahulikku keskkonda, et ennast koguda ning oludega tutvuda. Võibolla alustuseks mõnd kardinat, mille taga veidi aega rahulikult uut kohta vaadelda? Vastutasuks pakub ta aga mõne aja pärast oma jäägitut tähelepanu ja truudust.

NB! Hetkel jagab Mustang oma elamist hoiukodu päriskassiga, kelle olemasolu aitas tema kohanemisele kindlasti palju kaasa ning kellega ta on suureks sõbraks saanud. Seega ei oleks Mustangil midagi ka selle vastu, kui tema päriskodus ootaks teda ees mõni sõbralik kasskaaslane. Ta seltsib ka teiste kassidega kenasti ega ole domineeriv.

Mustang on kiibitud, vaktsineeritud ja kastreeritud, saanud kõik Mustangitele vajalikud hooldused ja parasiiditõrjed ja ootab fänne endaga turvuma Tallinna kesklinnas Ravi tänaval :).

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

 

Vaata ka teisi kassipoegi:

Maru