Pood
0

Kasside Turvakodu

ELINA – 13.10.2019

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Meie triibikute kollektsiooni üks omapärasemaid kassihingi on pisike Elina. Veel eelmisel aastal võisime Elinat päevast päeva akna peal korvis tukkumas kohata – silm veidi vidukil ning koguaeg jälgimas, millal ometi tema inimene uksekella laseb! Nüüd on aga Elina lootus hakanud tuhmuma… Tema soov koju saada on nii suur, et vaikselt võtab võimust meeleheide. Elina on võtnud nõuks, et kui tema pere teda ei leia, siis läheb ta ise oma perekonda otsima. Nii jooksebki õnnetu Elina päevast päeva mööda meie jooksuratast, kuid kahjuks kassitirts ei tea, et jooksuratas teda sihile ei vii… Kuid võib-olla on Elina sellest siiski teadlik ning jooksmine on lihtsalt asendustegevus, millega hetkeks mõte suurelt südamevalult eemale viia.

Armas kassisõber, kui Sina oled juba pikka aega enda perre mõnda nurrumootorit tahtnud, siis äkki ongi Elina see, keda Sa otsid? Väike triibuline Elina tahaks juba nii väga pehmes voodis oma varbakesi sirutada ning hommikuti heakskiitvalt Sulle peamükse jagada. Õhtuti rõõmustaks Elina Sinu koju saabumise üle oma käpakestega ühel kohal tammudes ning agaralt end vastu Sinu jalgu hõõrudes.

Elina tahab olla Sinu südamekass. Kas Sina annad Elinale võimaluse ning kingid talle igavese päriskodu?

Kui Sina sooviksid meie vahvale hurmurtriibikule igavest päriskodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Elina on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab teist korda uut kodu alates 04.09.2018.