Pood
0

Kasside Turvakodu

POIROT – 26.08.2015

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

LUMMAV POIROT

Armas kassipoiss Poirot eksles üksi Tartus ning lummas oma ilusa kasuka ja hea iseloomuga ühte naist, kes käis talle iga päev süüa andmas. Nad leppisid kokku, et hommikuti ja õhtuti nad kohtuvad. See ei saanud aga igavesti kesta ja sama naine võttis ühendust Turvakoduga. Nii sattus Poirot Kasside Turvakodusse. Nüüd ootab Poirot enda väärilist inimest, keda ta saaks samuti lummata ja kes võtaks ühendust Turvakoduga selleks, et Poirot oma PÄRIS koju viia.

Poirot on igati eeskujulik kass. Poirot mõistab, kui on aeg mängida ning kui on aeg lihtsalt perega koos istuda ja ühist aega nautida. Samuti teab ta hästi, millal on söögiaeg. Poirot suur nõrkus on söök. Kõik, kes Poirot tunnevad, teavad et väikese kassipoisi saab söögiga väga kergelt ära osta. Olgu need krõbinad, pasteedid või kanafileed… Poirot keel limpsab juba ainult söögile mõeldes. Samas Poirot natuke häbeneb oma nõrkust. Tema tahab ikka tugev ja kindlameelne mees olla, aga mis sa teed, kui söök nii hästi lõhnab?! Oleks ju patt söök puutumata jätta! Need erinevad maitsed ja see mõnus täiskõhu tunne! Mmm…

Pärast sööki armastab Poirot väga inimese seltsi ja paikäsi. Tegemist on rahuliku ja väärika kassipoisiga, kes armastab oma pere seltsis aega veeta. Pärast sööki leiab Poirot koha diivanil pere läheduses ja kuulab hoolikalt, kuidas on teistel päev läinud ja mis veel perel plaanis on. Poirot peab ennast tasakaalukaks ja kindlameelseks kassihärraks ning siinkohal tuleb märkida, et Poirot’l on tekkinud ka suur sümpaatia kahejalgsete härrade vastu. On ju mõnus istuda koos peremehega diivanil ja jalgpalli vaadata. Siis saab ju vähemalt 90 minutit ennastunustavalt nautida paikäsi ja ehk pudeneb ka mõni maiuspala?! Poirot garanteerib, et tänutunne edastatakse samal ajal nurruga. Poirot on lummav kassipoiss, kes oma mitmekesisuses suudaks OMA pere ellu tuua kuhjaga rõõmu ja lustlikkust.

Kui Sina tunned, et Poirot ja tema lugu lummasid Sind, siis kirjuta Poirot’le info@kassideturvakodu.ee ja vii Poirot oma PÄRIS koju.