Pood
0

Kasside Turvakodu

MISTY – 28.03.2014

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Misty on müstiline merevaigukarva silmadega kassikaunitar, kes legendi järgi olevat ilmunud Kopli tänavate varahommikusest udust. Ta astus inimeste juurde ja andis oma elegantsel ja mahedal moel mõista, et on valmis nende poolt kodustatud saama. Tema soov täitus. Misty sai endale hooliva ja armastava perekonna, kelle juures oli kassina lihtsalt imetore elada. Pere kiindus Mistysse sügavalt ning Misty loomulikult vastas samaga. Paraku ei andnud saatus aga Mistyle ja tema perele võimalust kuigi pikaks ajaks kokku jääda – ühel pereliikmetest tekkis ülitugev kassiallergia, mida ei leevendanud ükski abinõu. Misty toodi turvakodusse tõepoolest pisarsilmil. See oli perekonna jaoks äärmiselt raske otsus ja loomulikult oli nende suurim südamesoov, et Misty leiaks endale jälle kiiresti hea ja armastava päriskodu.

See soov on veel aga müstilisel kombel täitumata.

Misty on väga leebe ja hästikasvatatud kassipreili. Ta ootab kannatlikult, kuni rahutumad ja jõulisemad karakterid on külaliste käest oma paid kätte saanud. Ta ootab kannatlikult, kuni esimesed ja kõikse näljasemad on oma kõhud täis söönud. Sel ajal vaatab tema hoopis oma kollaste silmadega igatsevalt ukse poole ja loodab, et ehk koputab just nüüd turvakodu uksele Tema Inimene. Inimene, kes astub rõõmsameelselt sisse ja märkab siis kõige esimesena just ainiti tema poole vaatavat Mistyt. Kolmevärvilist ilvesekõrvadega iludust, kes eristub ülejäänud kassidest nii eredalt, et ei jää kahtlusevarjugi – just sellele kassile ongi ta järele tulnud, et pakkuda talle sooja ja asendamatut päriskodu.

Armas Misty-inimene! Me teame, et Sa oled olemas. Sa oled kas turvakodu sõprade, sõprade sõprade või sõprade sõprade sõprade hulgas. Sinu silmades on tõenäoliselt juba praegu särama löönud tuluke. Sa oled Mistys ära tundnud oma hingesugulase – sooja ja sügava hingega, võluvalt erilise olendi. Palun kirjuta meile. Meil oleks väga suur au teid lõpuks kokku viia.