Pood
0

Kasside Turvakodu

J. KARU – märts 2013

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

Selles pole kahtlustki – Härra J. Karu on kass, kes jõuab elus veel väga kaugele. Ta on silmapaistvalt hea välimusega kassinoormees, kes on oi-oi-oi kui meeldiv vestluspartner, kuid mitte ainult seda. See, mis härra Karu tõeliselt eriliseks teeb on asjaolu, et ta on väga töökas kass.

Just nii, lugesite õigesti.

Nii kui Karu midagi käsile võtab, saab ta selle kohe oma käpa alla. Kusjuures, mängleva kergusega! Igapäevane pallide õigetesse nurkadesse organiseerimine, magamiskohtade täituvuse kontroll (sh nõudluse ja pakkumise vahekorra kalkuleerimine), menüüde ülevaatamine, vajadusel pretensioonidega tegelemine (iga juhtumiga eraldiseisvalt!) ja innustavate tiimikoosolekute pidamine on vaid mõned tema ülesannetest. Ja olgem ausad, juba nendegagi ei saaks igaüks hakkama. Aga härra J. Karu saab, muidugi ta saab.

Selline ennastsalgav toimetamine turvakodu heakorra säilimise nimel, on loomulikult jäänud silma kõigile teistele selle elanikele. Vanemad kassihärrad-prouad on härra Karu tähelepanelikkusest ja põhjalikkusest kõik ammu heldinud ja peavad teda kahtlemata suureks valgeks tulevikulootuseks. Salamisi loodetakse talle juba sel aastal tegelikult presidendi auraha Eesti kassivõtluse (MITTE segi ajada kassivõitlusega) edendamise eest. Noorematele miiskamitele on härra Karu seetõttu muidugi inspireeriv eeskuju. Või siis hoopiski südantsoojendav salaarmastus…

Jah. Kui härra Karu väsinult ja õnnelikult oma tööpäeva lõpetab, on vaja veel paika panna õhtused plaanid. Jäägem siinkohal võimalikult diplomaatiliseks ja mainigem vaid, et seda pole veel nähtud, et keegi šarmantse härra Karu enda kõrvalt asemelt minema oleks ajanud. Tema kõrval on ju kaunis (ja) turvaline magada. Ning kogemus on näidanud, et tema muhe norskamine on tõepoolest muusikaks kõige tõrksamategi kassitüdrukute kõrvadele…Aga.

Tundub, et saladuskatet härra Karu eraelult peaks siiski veel pisut kergitama ja mainima ühe uskumatu tõsiasja – tegelikult on härra Karu veel VABA!

Ta ootab seda päris õiget. Kedagi, kellega hakata jagama PÄRIS OMA KODU. Kedagi, kes teda pärast väsitavat päevatööd kiidaks, talle paremaid palakesi pakuks ja oleks hommikul tema kõrval ärkamise üle rõõmsam kui keegi teine eales varem.