Pood
0

Kasside Turvakodu

KUNN – 20.11.2014

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Mustamäelt leitud kastreeritud ja kiibitud punane kass, kes sai oma suure kere ja rahuliku hoiaku pärast leidjalt kohe nimeks nimeks Kunn :), ehk siis – tegu on kõrgest soost majesteetliku kassiga, suurega nagu teletorn.

Kass oli juba leides kiibitud ja kastreeritud kodukass. Tunneb liivakasti ja peab end viisakalt üleval. Ripub süles nagu mingi karvane maakera, ümmargune ja suur :).

Kassi kiip oli ka registrisse kantud, saime ka tema registreeritud omanikuga ühendust, kuid meie suureks üllatuseks selgus, et omanik kassi eriti tagasi ei tahagi. Pole huvitatud. Kas kass läks ise kodust kaduma või visati meelega keset kõige külmemat talveperioodi välja, seda omanik meile telefonis ei öelnud.
Me ei hakanud omanikule ka väga peale käima, et ta oma looma ikka tagasi võtaks – sest sellisel juhul võib juhtuda, et järgmine kord on kass juba kuskile kaugemale maha poetatud kui Mustamäele 🙁

Seega otsime sellele marurahulikule tegelasele uut KORRALIKKU kodu. Tegu on tõesti ääretult kompleksivaba ja sõbraliku loomaga!

Kunn on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud, asub leidja juures hoiukodus Mustamäel, kus ootab vaatajaid ja imetlejaid! 🙂

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee