Pood
0

Kasside Turvakodu

PÄRLI – 16.10.2024

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Mõni aeg tagasi saime ootamatu kirja. Selles oli otsesõnu öeldud, et kui meie ei aita kiisut, kelle omanik suri, siis ootab teda eutanaasia…

Päris karm? Ühel päeval oled üksiku inimese jaoks terve tema maailm, suurim õnnetunne, kaaslane ja seltsiline igas päevas. Teisel päeval… Oled lihtsalt prügi. Kuidas teistmoodi nimetada seda olukorda, kus ühest elusast hingest nii lihtsalt loobuda suudetakse? Üks süst ja “probleem” lahendatud? Aga see “probleem” oli ja on ju ühe kassi elu. Elu, mida on üks ja ainus.

Pärli on nüüd meie hoole all ja igatseb endale uut kodu. Kassitoas on ta veel stressis ning isu on napp. Paitusi ja lähedust tahab ta see-eest aga meeletult. Mõistame – endised kodukassid, kes meie hoole alla satuvad on alati nii stressis, et söögiisu kaob, kuid lähedus- ja lohutusvajadus suureneb. Pärli sooviks nüüd leida päris oma kodu, sellist, mis oleks igavene!

Pärli on emane kassike, kellel on tehtud kõik terviseprotseduurid. Ta on paimaias ja hell kassike, kes eelistaks rahulikku kodukest. Turvakodus ootab ta uut kodu alates 25.06.2024.

Pärli ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Vaata videot Pärlist siit

Pärli kodu-ootust saad toetada:

☎️Annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):

900 6575 – annetad 5€

900 6700 – annetad 10€

900 6725 – annetad 25€

Ps! Annetuse toimumiseks kuula tervitustekst lõpuni!

Annetuskontole:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Selgitus: “Pärli”