Pood
0

Kasside Turvakodu

TUFTY – 23.08.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!
VÄIKSE TUFTY AEG HOIUKODUS SAAB OTSA: “KUS ON MINU INIMENE?”
 
See pisikene mustvalge kassipoiss oli juba pikalt Tartu linna tänavatel ringi paterdanud ning ennast viimaks ühe heasüdamliku mehe hoovi sisse seadnud. Iga päev kindlal kellaajal oli Tufty platsis, ootas kosutavat suutäit ning pehmeid paitusi. Kuna sellel mehel oli endal juba kolm kassi, siis parim, mis ta teha sai, oli iga päev Tufty eest õues hoolt kanda.
 
Ühel päeval aga oli midagi juhtunud… Tufty kössitas maja ees ning oli loid. Heasüdamlik härra kiirustas loomakliinikusse ning selgus, et kassipoisil on kõrge palavik ning ka vereproov näitas põletikku kehas. Sealt alates saimegi meie Tuftyga tuttavaks. Otsustasime Tuftyle abikäe ulatada, võtsime ta enda hoole alla ning aitasime tasuda ravikulud. Hoole ja hellituse abil on kassipoiss kenasti tervenenud ning ootab nüüd oma päriskodu juba pikalt.
 
Hoiukodus on Tuftyst saanud üks paimaias ja lustlik kassipoiss, kes nii väga juba päris oma kodusse sooviks saada. Olukorra teeb veel keerulisemaks see, et hoiuperenaine on sunnitud kolima ja ta ei saa enam Tuftyle hoiukodu pakkuda. Meie võtsime just vastu suure väljakutse leida üle 30-pealisele kolooniale hoiukodud ning ka Tuftyle uue hoiukodu leidmine on väga raske. Ja kui ausaks jääme, siis tegelikult sooviksime, et Tufty leiaks juba ometi päris oma kodu. Ta on nii armas, hell ja rõõmus kass, et miks ta ei võiks juba oma inimesi leida?
 
Tuftyke peab hoiukodust välja kolima järgmise nädala alguses, kuid kuhu minna? Ehk Sina tead Tuftyle öelda aadressi, kus teda väga oodatakse? 🙂
 
📌Kui sooviksid Tuftyle päriskodu pakkuda, siis kirjuta armsale kassipoisile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Tufty on kiibitud, kastreeritud, vaktsineeritud ning ta on saanud parasiiditõrjed. Tufty on noor paariaastane kassike.