Pood
0

Kasside Turvakodu

PINTO – 03.01.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Kaks nädalat tagasi saime südantlõhestava kirja… Meie armsad endised hoolealused Kiisik ja Pinto on ootamatult jäänud koduta. Nende murelik pere rääkis meile, et tööpakkumise tõttu kolib pere Aasiasse ning kuigi esialgu loodeti oma karvased pereliikmed sinna kaasa võtta, on kõik osutunud keerulisemaks kui esialgu plaanitud. Olgugi, et see murrab nii kiisude, pere kui ka meie südamed, jäävad kaks südamesõpra Eestisse maha.

Nii ongi Kiisik ja Pinto ehk uute nimedega Mileedi ja Lordi uue võimaluse ootel. Kord neile juba õnn naeratas ning nad said kogeda elu päriskodus. Kas saatus on neile armuline ning neil õnnestub taas koos koduõnne tunda?

Mileedi ja Lordi on lahutamatud sõbrad, keda kindlasti ei saa teineteisest lahutada. Nad on teineteisele seltsiks ja suureks toeks. Nad lohutavad, kui olukord on muutunud kurvaks, nad kannavad teineteise eest hoolt, mängivad üheskoos ning rõõmsatel hetkedel jagavad teineteisega oma rõõmu. Kodukaotus on nende jaoks suur löök ning kindlasti ei tohiks neid lahutada ka teineteisest. Iseloomu poolest on Mileedi ja Lordi õrnad, hellad ja sõbralikud kassid, kes armastavad heameelega inimese kaisus magada ning lähedust nautida. Mileedi ja Lordi perekonnal jagub kassikestele vaid häid sõnu ning nad on öelnud, et „inimene, kes neid koos võtab, tema saab näha ja tunda, millist armastust need kassid koos sulle annavad, tänades, et sa neid koos hoiad….“

Palun aita Mileedit ja Lordit, kes sellesse õnnetusse olukorda on sattunud. Nende pere on juba Eestist lahkunud ning Mileedi ja Lordi vajavad hädasti uut ja armastavat päriskodu.

Mileedi ja Lordi (turvakodu nimedega Kiisik ja Pinto) ootavad kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

 

______________________________________________________________________________________________

 

Kas Sina teadsid, et triibud on maailmas kõige populaarsem karvamuster? Või seda, et on olemas neli erinevat triibumustrit? Aga seda, et triibiku nimetus pärineb prantsuse keelest ning viitab pehmele siidile? Või hoopis fakti, et turvakodus on üks kaunis triibik Pinto, kelle just Sina võid endale saada?

See säravate silmade ning siidise kasukaga triibikupoiss saabus meie hoole alla Narva tänavatelt. Kui esialgu oli pisike karvakera veel häbelik, siis päevade ja nädalate möödudes on kassipoisi silmad särama löönud. Pehmete peamüksude saatel nurub karvapall inimese lähedust ning paituste peale laseb kuuldavale ka oma imelise nurru. Tal jagub südamesoojust nii inimestele kui ka teistele kassidele. Saladuskatte all võime öelda, et tema on üks väheseid kasse, kes on saanud ennast turvakodu bossi Felixi kaissu magama sättida.

Muide, kas Sina teadsid, et kasside nurr on tervist parandava mõjuga? Pinto teab seda ning on valmis seda Sulle pakkuma, kui Sina kingid talle oma südame.

Pinto on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 15.04.2018, päästetud on ta Narva tänavalt.

Kirjuta Pintole info@kassideturvakodu.ee

 

Vaata videot Pintost siit