Pood
0

Kasside Turvakodu

SIISU

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

11.04.2018

Siisu on meiega olnud juba mitu-mitu kuud. Harjumine võttis aega umbes nädala. Peale seda tundus, nagu ta oleks meiega juba pikka aega olnud – tuli ise pai nuruma, ronis hommikuti näkku või teki alla, et meid äratada. Kui liigutad tema mänguasja, siis on Siisu kohe platsis. Talle meeldib see, nii väga, et läheb sellele järele igalepoole. Kui mängida tahab, siis toob kepikese ka ise kohale, teeb ilusad suured silmad pähe ja nagu ütleks “No mängi minuga”.

Kui Siisu kuuleb külmkapi ust lahti käimas, siis on ta kohe tooli peal, et vaadata, mis seal välja võetakse ning kas talle ka midagi antakse. Lisaks meeldib talle meid erinevates asendites jälgida – nii pea alaspidi kui selili. Kui ta on end meie kõrvale pikali või puhkama seadnud ning me teda paitame, siis ta venitab end nii pikaks kui vähegi võimalik.

Lisaks meeldib talle vannis vedeleda, selle ääre peal kõndida ning vaadata kuidas vesi kraanist alla voolab. Kui me koju jõuame on kiisuke alati ukse vastas meid ootamas ja hakkab kohe end meie vastu hõõruma ning räägib meiega häälekalt, et korraks sülle saada. Kui talle alguses ei meeldinud süles olla, siis nüüdseks on sellega juba harjumas. Ta küll ei ole pikalt süles, kuid saame teda siiski veidi paitada ning küll see süles olemine pika peale paremaks läheb.

Oleme väga õnnelikud, et saime sellisele armsale ja aktiivsele kassile kodu pakkuda.

Siisu hoiukodus