Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSTANG – 26.10.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

 

TURVAKODU UUS ROKKSTAAR MUSTANG OTSIB SÜDAMESÕPRU!

Kui üks vabatahtlik esmaspäeva õhtul Turvakodusse saabus, oli seal palju külalisi. Kuid tavalise sagimise asemel toimus midagi eriskummalist: kassikodu tubades lookles pikk saba mis ulatus ukseni. Nõuka aegu mäletav vabatahtlik arvas et müüakse ehk mingit defitsiiti ja astus igaks juhuks ka sappa.

Kuid peagi avastas ta, et tegemist on hoopis äsja Turvakodusse saabunud kassi fänniklubiga. Inimesed seisid järjekorras, et süles hoida ja nunnutada uut kassi nimega Mustang. Kui vabatahtlik viimaks ka saba etteotsa jõudis, sai ta kohe aru miks külastajad nii elevil on.

Mustang on lihtsalt sündinud inimeste võluja, meie uus “rokkstaar.” Tema armsusest saab kõnelda ainult superlatiivides. Ta on nii-ii- ii nunnu, nii-ii- ii pehme, nii-ii- ii kohev, nii-ii- ii sõbralik, et see, noh, on lihtsalt kirjeldamatu! Kui selle siidpehme karvapalli sülle võtad siis ei taha enam maha panna. Tahaks nurriku hõlma alla peita ja jooksu pista, enne kui mõni teine kassitahtja ta endale saab!

Ja kuidas ta veel ise sülle poeb, käpakesed ümber kaela paneb, õrna häälega nurru lööb, põsega inimese põske hõõrub! Kuidas ta Inimese külge kleepub, armastust otsib ja oma armastust pakub! See kiisu on nagu suhkrutükike, iga nurriku-armastaja unelmate kass!

Mustang on pärit Kohtla-Järve varjupaigast ning ta ootab oma päriskodu Turvakodus alates 05.10.2017.

Mustang on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ning ta omab lemmikloomapassi.

Kirjuta Mustangile aadressile info@kassideturvakodu.ee