Pood
0

Kasside Turvakodu

ADEELE (NÜÜD TEELE)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Teele tervitab uuest kodust!

01.01.2017

Saadame koos Teelega (Adeele) terviseid ja räägime natuke meie elust.

Aega on päris palju möödunud, oleme nüüd veidi rohkem kodunenud. Esimesed nädalad elasime enamasti diivani all, ainult siis kui kedagi ei olnud silmapiiril käisime söömas ja öösel kolasime natukene ringi ka.

Diivani alune sõprus meil küll toimis – võisin teda silitada ja sügada, keeras end küljelt küljele, kuid välja ei tulnud, aga ka tige ei olnud. Pikapeale tuli ka päeval välja magama padja peale või diivanile, kuid Jõulud ajasid meie elu jälle sassi, sest diivan nihutati teise koha peale, et kuusele ruumi teha ning siis tegin ise ka vea, sest ta läks vannituppa (oma tuleti tuppa) aknalaua peale ja seal sain teda silitada ja sügada 2 käega ning ta ei üritanud ära minna. Mõtlesin, et võtan ta sülle ja sain kaks sammu temaga teha, kui ta maha hüppas ja diivani alla jooksis ning kaotas usalduse välja tulla kui ma silmapiiril olin. Püüdsin ikka sõprust taastada ja pikapeale see on ka veidi õnnestunud, ta magab päeval jälle diivanil, ootab hommikul uksel süüa, kuid silitada saan ainult põranda tasandil.

Ta on huvitav kass sellepoolest, et ta ei oska mängida, küll olen püüdnud igasusguste nööri otsas olevate hiire moodi  kannidega, küll veerevate viguritega, kuid need jätavad ta üsna külmaks. Vahel kuulen, et midagi ta vahel veeretab ja uksevaipa liigutab. Sellest kratsimispostist ta ka ei hooli, tundub, et uksevaip ja meie vana, eelmiste kasside poolt kratsitud diivan teisel korrusel on rohkem huvitavad. Teisel korrusel on ta vahel öösiti käinud ja isegi maganud seal, aga päeval teda üles meelitada ei õnnestu.

Selle öö ilutulestik häiris teda ka veidi, kuid eriti ei kartnud.

Abikaasa sobitab temaga sõprust nagu ta ütleb kõhu kaudu, andes käest siis kas mõnd head viineritükki või lihakildu. Paistab, et see mõjub, sest seda ta võtab vastu diivanilt jooksu panemata. Muidu sööb ta hea meelega Royali steriliseeritud kassi ja pikakarvalise kaasi krõbinaid. Samuti meeldib talle Sheba, Gourmet ja Royali pehme toit ning värske liha. Sööb korralikult, joob päris palju ja pahandust ei tee.

Nii me elame ja loodame, et saame kord ka sülekiisuks.

Teele Turvakodus