Pood
0

Kasside Turvakodu

BARNEY

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Barney tervitab uuest kodust!

29.12.2016

Barney teekond minu vanemate juures – oma PÄRIS kodus algas juulis 2016 ning oleme praeguseks tema seltsis saanud aega veeta 5 kuud. Selle 5 kuuga on temast saanud maailma parim sõber ja perekonnaliige. Ta ei kartnud kordagi uut kodu ja oma uusi inimesi. Paari päevaga oli selge iga nurgatagune suures kahekorruselises majas ning krõbinakoti helin. Barney üldiselt väga suletutte ja pallikesi taga ei viitsi ajada, aga silmad ajab särama laseritäpp, mida kiisu on võimeline taga ajama nii, et tolm lendab. Lisaks armastab ta ennastunustavalt naistenõgesega täidetud mänguasju musitada. 🙂

Üldiselt on Barney’l piirid selged – laual ei tohi käia, taimi ei tohi puutuda… välja arvatud siis, kui inimene ei näe. 😉 Ikka on vahel kuulda, kuidas köögi poole suundudes vaikne potsatus käib ja kass laua poolt “mina ei teinud midagi” ilmega vastu kõnnib. Jäädvustatud on ka hetki, kui mõni taim kassile ise kallale tungib.

Barney on väga hea isuga kass. Võib ka maja teisest otsast maailma kõige sügavamast unest õige lusikakolina peale kohale tormata. Lisaks on ta väga hell ja armastav oma inimestega ning nurrumootor töötab lakkamatult. Õhtuti ronib kaissu või kõhule ja tõmbab kerra magama. Hommikuti äratab oma külma ninaga inimese üles, müksates tema kaela.

Barney ei oska njäuguda, mis teeb temast veelgi erilisema kiisu. Ta on väga vaikse ja malbe piuksuhäälega noorhärra nagu tema loomule omane.

Paar nädalat pärast Barney’t lisandus perre ka koerakutsikas. Alguses oli sisinat ja käpaga hoiatusi, aga mõne päevaga läks ka see hirm üle ning nüüdseks on suur hundikoer ja väike oranž kiisuke tõelised semud. Barney laseb koeral endaga kõike teha ning ka koer õpib, kuidas endast väiksematega toime tulla nii, et kõik osapooled mängust rõõmu saaksid. Rõõmu on majas igatahes küllaga. 🙂

Suur tänu teile imelise sõbra eest. Panen mõned pildid ka. Mõne peal on näha ka minu enda kass, kellega nad on absoluutselt parimad sõbrad.

Barney hoiukodus