Pood
0

Kasside Turvakodu

SIXTEN

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Sixten tervitab uuest kodust!

29.12.2016

Meil Sixteniga läheb väga hästi (mõni aeg tagasi oli tal rinnanäärme kasvaja, kuid see eemaldati ja nüüd kõik jälle hästi).

Kokkuvõtvalt võib öelda, et meie saime just sellise kassi nagu soovisime ja usun siiralt, et Sixten sai just sellise kodu, millist soovis.

Meile väga meeldib Sixteni alalhoidlikkus (kui soojamüür tundub ikka liiga kõrgel olevat, siis ma parem ikka ei ürita sinna hüpata), päevased/õhtused sõtkumistunnid ja tema soov olla koguaeg lähedal (soovitavalt kõht või selg või äärmisel juhul pea vahetus kontaktis meiega ja kui on vaja lisa tähelepanu, siis lihtsalt sirutan käpa pikalt välja soovitu poole), sekka mõned pöörased jooksutuurid või lihtsalt mäng. Öösel reeglina magab koos meiega voodis. Kui nädalavahetusel tõesti liiga kauaks voodisse jään, siis tuleb igaks juhuks nuusutab, kas ma ikka hingan veel 🙂

Meile meeldib, et meil on toakass ja Sixtenile meeldib, et saab soovi korral õue lipsata ja meile meeldib, et õues on ta 99% ajast meile näha kas aias või naabrite aias, pikke jalutuskäike ta ei tee justkui kardaks, et kodu kaob ära ja kui ust avades selgub, et õues on kehv ilm, siis keerab ennast põlglikult ringi sellise näoga justkui oleks jäle hais ninna tunginud.

Ainuke asi, mis meelehärmi tekitab on need koerad….aga meile meeldib, et see pisike tegelane on meie 2 üle 40kg tegelast suutnud ära tinistada nii, et neil ei ole siiani veel luba Sixtenile otsa vaadata, see ülbe ilme Sixteni näol kui emb kumb koer liiga lähedalt julgeb mööduda on hindamatu ja käpahoobid ei ole meie koertele võõras nähtus (kuigi läbi paksu karvkatte neid vist tunda ei ole). Eelmisel suvel värskelt varjupaigast toodud 4a suure koera (hüüame Mürakas) jahiinstinkt ärkas kohe, kui meie kassi nägi ning võimalusel oleks ta nahka pistnud, siis minu valvsa pilgu all kulus Sixtenil ca 2 nädalat ja see elukas oli paika pandud ja seal on ta tänase päevani, kassi poole ei tohi vaadata ja mööduda tuleb ikka ringiga. Mis ei tähenda, et kass uudishimulik ei oleks, ikka käib koeri selja tagant vahest nuusutamas ja vahest paneb käpaga siis ka, kui reegleid ei ole rikutud, lihtsal et näha mis juhtub.

Eile üritasin mõne värske klõpsu teha, kuid Sixtenil oli targematki teha kui poseerida ja saadan manuses mõne pildi meie galeriist.

Suur tänu Teile tehtud ja tehatava töö eest, olge terved ja rõõmsad ka uuel aastal, jõudu 🙂

Sixten Turvakodus

Vaata ka Sixteni varasemaid kodu-uudiseid.