Pood
0

Kasside Turvakodu

KEVIN

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Kevin tervitab uuest kodust!

27.12.2016

Meie väikselt perel läheb hästi. Suvel kolisime uude korterisse ning Kevin on võtnud eesmärgiks kõikvõimalikud pesad siin omastada. Nii valib ta iga mõne aja möödudes omale uue lemmikmagamiskoha. Praegune uus lemmik on minu riiete seas, kuna selles korteris on avatud riiulitega “riidekapi” süsteem ning mis saaks ühele kassile rohkem meeldida, kui võimalus hüpata kuhugi poolvarjulisse kohta pessa. Lisaks on ta omastanud põrandaküttega vannitoas nii kraanikausi kui vanni, loomulikult kuuluvad talle ka voodi ja diivan, radiaatorid, ning iga ruutmeeter põrandat on samuti suurepärane puhkepeatusteks.

Talle meeldib ringi joosta ja põrgata, mängida, jutustada, nurruda ja üleüldse tähelepanu keskpunktis olla. Aga nurrumise konkreetselt jätab ta siiski kõige erilisematele ehk ainult meile, oma perele.

Ta teab ka, et isegi kui mina või elukaaslane on kodukontoris, siis töötegemisest olulisem on talle teha pai, mängida temaga ja ning siis süüa anda talle. Selle palve märguanded on ka selged: ta ronib mööda õlgu, ronib sülle, hõõrub oma nägu vastu minu nägu ja siis laotab end hiirematile.

Kevin on võtnud ka poole kohaga töökoha. Nimelt mängib ta mõnel hommikul äratuskella. Kui unimütsid tema kella järgi juba püsti võiksid end ajada, siis on Kevin platsis ja alustab hommikust mänguringi.

Lühidalt on see pisike karvakera meile juba üle aasta rõõmu ja armastust pakkunud ning olenemata aeg-ajalt tehtavatest tempudest ja vempudest on tal kindel koht meie südames. ❤

Kevin hoiukodus