Pood
0

Kasside Turvakodu

HILDA – KODUS 26.03.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

MALBE KASSIPREILI HILDA OTSIB ISIKLIKKU PESA!

Hilda saabus turvakodusse suvise kassibeebibuumi ajal koos oma pisikeste kassibeebidega. Hell kassike kasvatas edukalt üles oma väiksed tirtsud ning emahoolt jagus tal ka asendusbeebidele. See ei ole muidugi imekspandav, kuna Hilda lihtsalt on suure südamega. Sealjuures aga ei tihka Hilda rambivalgusesse. Ilmselt on ka see üks põhjustest, miks Hilda kõik beebid juba kodudesse on läinud, kuid tema ikka oma päriskodu ootab.

Hilda on üks turvakodu kõige malbemaid ja rahulikumaid kassitirtse, kes alati pesas tududes vaikselt oma paikorda ootab. Hilda ei jookse köögis inimest pikali ega poe sujuvalt inimese paikäe alla, kui inimene kedagi teist paitab… Ei, Hilda ootab vaikselt pesas ja ootab oma korda. Iga kord, kui kassipreili tähelepanu ja paikäe osaliseks saab, tõstab ta rõõmsalt oma pead, laseb kuuldavale tänuliku kurru ning asub käppade sõtkudes paikätt nautima. Sel hetkel on Hilda kui avatud raamat – talle on näkku kirjutatud, kui väga ta sooviks päris oma inimese seltskonda nautida ning üheskoos külmadel õhtutel diivanil kaisutada. Hilda ootab ja ootab, sest ta on kindel, et head asjad tulevad nendeni, kes ootavad… Meie arvame, et head asjad tulevad heade nurrumootoriteni ning soovime Hilda ootusaega vähendada. Ehk läheb hella Hilda soov täide ning peagi on juba oma inimese kaisus?

Kirjuta armsale Hildale info@kassideturvakodu.ee!

Hilda on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 25.08.2016. Hilda on leitud Viimsist koos poegadega, kes nüüdseks on suureks kasvatatud ja päriskodudesse läinud.