Pood
0

Kasside Turvakodu

MINNI

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodu ootamas

SOS – 1,5 AASTAT KRAED KANDNUD MINNI VAJAB HÄDASTI HOIUKODU!

Mis tunne see võib olla, kui oled pidanud tervise tõttu rohkem kui aasta aega kraed kandma?

Sa ei saa end pesta ega normaalselt tududa, sest krae on ees…

Aga kraed ei saa ka ära võtta, sest…

Sest siis lakud ja kraabid end verele.

Armas Minni on noor 4-aastane endine kodukass, kes juba rohkem kui aasta on sunnitud kandma kraed, sest ilma kraeta lakub ta oma kõhu karvutuks ja verele.

Neli aastat tagasi kolis väike Minni meie hoiukodust päriskodusse. Kõik oli hästi, kuni mõni aeg tagasi Minni käitumine muutus. Talle hakkasid tekkima kehale üksikud karvutud laigud kuniks kõik süvenes ning lõppes sellega, et terve ta kõht oli karvadest paljas, veripunane ja niiske. Ta pidi hakkama kandma kraed, et kõht saaks paraneda.

Kas selle seisundi põhjustas raske kohanemine perre sündinud lapsega, kehvad suhted pere teise kassiga või on hoopis tegu allergiaga, me hetkel veel ei tea. Minni on olnud mõned päevad taas meie hoole all kassitoas ning ta vajab kiiresti hoiukodu, et saaksime tema tervisemure põhjustele jälile. Kassitoas saab ta teiste kassidega hästi läbi, seega ei ole probleemiks, kui hoiukodus on ees ootamas sotsiaalsed ja sõbralikud kassid. Vaja oleks hoiukodu, kus saaks rahulikult tema tervist jälgida ning üheskoos loomaarstide tiimiga jõuda jälile, mis tal sellist reaktsiooni tekitab.

Minni on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 20.09.2024.

Kui saaksid Minnile kodu või hoiukodu pakkuda, siis kirjuta meile info@kassideturvakodu.ee