Pood
0

Kasside Turvakodu

KARRI

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

KAISUKASS KARRI IGATSEB SUURTE JA VÄIKESTE PAIKÄTE JÄRELE!

Kas mäletad kassikest, kes saabus meie hoole alla suurte haavadega käppadel? Nüüd on see vahva kassimütakas kenasti paranenud ning kolinud meie kassituppa päriskodu ootama. Vahva mõmmik on nimeks saanud Karri!

Karri jõudis meie hoole alla Narvast, kus ta seal ühe ettevõtte hoovil elas kuniks vigastatuna töötajate ette ilmus. Võiks ju arvata, et tänavakassielu elanuna ning ka veel tänaval vigastada saanuna on Karri ehmunud ja inimeste suhtes umbusklik, kuid võta näpust! Karri on tõeline kaisu- ja sülekass, kes on sekundiga süles, kui kuhugi maha istud!

Karri on lausa nii julge lõvisüda, et paituste saamiseks seltsitakse lausa kõige pisematega. Kuigi sülle ronib ta täiskasvanule, ei pane ta üldse pahaks, kui pisikesed paikäed veidi liiga kohmakaid paitusi teevad! Paitused on ju paitused ning kui oled pikalt painäljas olnud, sobivad kõik paid!

Meie usume, et Karril võiks olla üks vahva perekond, kus mitmeid paitajaid. Ta on nii sotsiaalne ja armas kass, et vajab enda ümber palju armastust ja inimesi, kellelt päeva jooksul paitusi lunimas käia. Talle meeldiks lõunal väikseid koolist tulijaid tervitada, et esimesed paitused kätte saada, õhtul vanemaid tervitada, õhtusöögilaua ääres isiklikku kohta omada ning muidugi õhtul, kui pere pisemad juba tuduvad, hoopis täiskasvanute kaissu pugeda, et pere pesamunana vanemate jäägitut tähelepanu nautida!

Karri on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 23.03.2024.

Karri ootab väga kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Vaata videot Karrist siit

Karri kodu-ootust saad toetada:

☎️Annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):

900 6575 – annetad 5€

900 6700 – annetad 10€

900 6725 – annetad 25€

Ps! Annetuse toimumiseks kuula tervitustekst lõpuni!

Annetuskontole:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Selgitus: “Karri”