Pood
0

Kasside Turvakodu

MARCEL

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

MARCEL KARDAB KASSITOAS – TA ON LIIKUMATU! VAJAME TALLE VÄGA (HOIU)KODU! 

Ikka ja jälle satub meie hoole alla õrna hingega karvapalle, kelle jaoks elu kassitoas on talumatu. Alles eelmisel suvel saabus meie hoole alla Apollo, kes samuti elu kassitoas kartis, elas pikalt puuris ning vajas hädasti kodukest. Tema koduotsingud kestsid kuid ning hiljem koos perega nägime, et puurielu oli tema liigesed nii kangeks teinud, et läks enne nädalaid, kui Apollo taas mängima ja lustima hakkas. Nüüd on aga meie hoole all uus sarnane kiisu ning me ei soovi, et Marcel kogeks sama, mis Apollo!

Marcel saabus meie hoole alla Lääne-Virumaa kiisukolooniast. Ta on hell ja malbe, armastab tagasihoidlikult paitusi vastu võtta, kuid… Kuid ta on liiga alalhoidlik, et enda eest seista. Kui oli aeg Marcelil kassitoas vabakäigule saada, kössitas ta meie nähes vaid ühes ja samas pesas, pea alla pessa surutud ja teda puudutades oli ta nagu topis… Jah, ta oli nii kange ja liikumatu, et vist iga viimnegi lihas ja rakk oli tema kehas totaalse pinge all.  Otsustasime, et Marcel kolib puuri tagasi, sest selline elu hirmu all ei ole mingi elu. Nüüd ongi Marcel puurielu peal – sööb, magab, vaatab isegi otsa, kuid… Kuid ei saa mängida ega joosta. Ei saa aknast välja vaadata ega ise paitusi küsida.

Marcel vajab hädasti kodukest, mis oleks rahulik ja turvaline. Ta vajab ka silmaarsti visiiti, kuhu me ta kindlasti enne kojuminekut saadame (või läheb Marcel sinna kodust nii, et kodu on esialgu hoiukodu) ning tasume kogu ravi, mis peaks vajalik olema. Oluline on Marcel kiiresti kodusesse keskkonda saada ning see ei tohiks seista selle taga, et silmaarsti järjekorrad on pikad. 

Palume kogu südamest, tule sellele hella hingega õrnakesele appi. Ta vajab abi – kogu hingest! 

Marcel on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 09.02.2024.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun kirjuta meile emailile info@kassideturvakodu.ee.

 

Marceli kodu-ootust saad toetada:

☎️Annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):

900 6575 – annetad 5€

900 6700 – annetad 10€

900 6725 – annetad 25€

Ps! Annetuse toimumiseks kuula tervitustekst lõpuni!

Annetuskontole:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Selgitus: “Marcel”