Pood
0

Kasside Turvakodu

DOLORES

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

KAUNIS DOLORES IGATSEB KOJU…

Dolores on Turvakodu kõige uhkema kasukaga kasskaunitar. Alati, kui tema oma pesast välja vaatab, ahhetavad kõik külalised! Mõni kass lihtsalt on pealaest jalatallani niivõrd eriline.

Dolores on leitud koos poegadega Ida-Virumaa tänavalt. Kohalike kassipäästjate juures ootas ta kodu juba kaks aastat, nüüd tuli turvakodu hoole alla.

Ent Dolores pole pikast kodu ootusest heitunud. Ta justkui teaks, et see päris õige kodu pole veel tulnud. Niisiis astubki ta vaikselt, üks käpp teise ette, igal nädalal veidi julgema sammu inimese poole. Ta ei torma, vaid tuleb Sinuni tasakaalukalt. Võtab pigem paar pikemat hetke, enne kui Sinu sõrmelt pasteedi aeglaselt ja nautides ära limpsib.

Doloreses on midagi müstilistelt võluvat. Tema olek peegeldaks justkui pika õhtukleidiga trepist alla sammuvat daami – graatsiline, ettevaatlik, kaalutlev ning viimset kui üht pilku endal hoidev. Dolores ootab kodu, kus tema ettevaatlikku ja kaalutlevat loomust aktsepteeritakse ja et ta saaks oma inimsõpra täielikult usaldama õppida omas tempos. Ta ootab kodu, mis oleks tema sarnane – õrn ja rahulik.

Kui Dolores võitis Sinu südame ning Sul on aega ja soovi võita tema oma, siis kirjuta meile info@kassideturvakodu.ee

Dolores on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 17.01.2024.

Dolorese kodu-ootust saad toetada:

☎️Annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):
900 6575 – annetad 5€
900 6700 – annetad 10€
900 6725 – annetad 25€
Ps! Annetuse toimumiseks kuula tervitustekst lõpuni!

Annetuskontole:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Selgitus: “Dolores”