Pood
0

Kasside Turvakodu

ODIN – 07.02.2024

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

“Auuuuu, kas sina oled minu inimene?” küsib Loki ja patsutab õrnalt telefoni kaamerat. “Mis imevigur see on? Sa ütlesid, et kui kaamerasse naeratame, siis tuleb meie südamesõber… Aga ei tulnud ju!?”
“Äkki me peaksime seda natuke rohkem paitama? No tead küll, nagu see lugu ikka räägib, et hõõru 3 korda ja siis hüppab Džinn välja! Võib-olla me peame kaamerat musitama, kallistama, paitama ja limpsima ning siis tuleb meie südamesõber sealt välja!” pakkus Odin.
Nii meie kaks armast hoolealust ootavadki – kannatlikult ja suure armastusega, et nende südamesõber ükskord saabuks. Aga keda ei ole, on südamesõber!
Loki on triibuline kassilaps, kes on kangesti ülemeelik ja armastab parajalt kassipoja pättusi teha. Seetõttu saigi ta pahanduste jumala järgi nimeks Loki!
Odin on mustvalge kassipoiss, kes on rahulikum ja veel tagasihoidlik, kuid alles paituste kunsti õppimas. Vennaga on nad lahutamatud ning sooviksid päriskodu leida koos! ❤️
Vennad magavad üksteise kaisus ja kui üks silmapiirilt kaob, hakkab teine kohe hüüdma ja taga otsima. Loodame leida neile toreda kodu, kus võivad ka teised kassid olla, sest huvi neil teiste kasside vastu kindlasti on ja nad mängivad teistega hea meelega.

Loki ja Odin ootavad kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee