Pood
0

Kasside Turvakodu

ALAR KURIS

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

ALAR KURIS OSKAB ELU NAUTIDA, AGA PUUDU ON ISIKLIK KODU JA VOODI!

Meie Alar Kuris on üks omamoodi tegelinski. Kui muidu on ütlus, et “tööd ei karda”, siis noh, Alar pole kuulnudki, et selline asi nagu töö eksisteerib. Jäägu tuvietenduste vaatamine kultuuri ja looduse huvilistele, mänguhiiri ja pallikesi ajagu kapi alla sportlased ning tema… Tema las jätkab kujundmagamise propageerimist, sest seda oskab ta kõige paremini! Peaks lausa järgmiseks olümpiaks tegema ettepaneku kujundmagamine ka olümpiakavasse lisada!

See meie Alar on väga muhe ja chill tüüp. Kui Sina kannatad läbipõlemise ning oled olnud või oled praegu krooniline rööprähklema, siis tead — sul on Alarit vaja! See tüüp on elukutseline elunautleja! Iga päev on Unenäod&Chill! Mingist Netflixist ei tea ta midagi, aga unede maal on ta 80% ajast.

Sageli meile kirjutatakse, et tahetakse kassi, kes mööblit ei kriibi ja pahandusi ei tee ja… Noh, oleks umbes nagu pehme plüüsist mänguasi, keda saab oma nägemise järgi paitada ja nunnutada, aga kellel omal ambitsiooni tegutsemiseks pole. Arvasime alati, et sellist kassi pole, aga teate… Alar natuke ikka on!  Muidugi on temalgi omad soovid, tunded ja unistused, aga ta on nii rahulik tüüp, et “pahandusi” ta ei tea. Isegi kui need korraks pähe tuleks, siis ta on nii chill ja… laisk, et see pahandus läheb enne meelest, kui ta seda tegema jõuab hakata!

Seega, kui otsid enda ellu muhedat kujundmagajat, kes sullegi elu chillimaid pooli võiks tutvustada, siis paku Alarile kodu!

Alari Kuris on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 07.08.2023.

Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee

Vaata videot Alarist siit

Alar Kurise kodu ootust turvakodus saad toetada:

☎️Annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):

900 6575 – kõne hind 5€

900 6700 – kõne hind 10€

900 6725 – kõne hind on 25€

Ps! Annetuse toimumiseks kuula tervitustekst lõpuni!

Annetuskontole:

Swedbank

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Selgitus: “Alar”

Tee head, siis süda lööb nurru!