Pood
0

Kasside Turvakodu

BOB

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

HURMAV BOB OTSIB HELLA SÜDAMESÕPRA! 

Ei, see ei ole tehisintellektiga loodud pilt. Bob on päriselt ka olemas! Teate, kui meie teda esimest korda nägime, siis mõtlesime ka, et silmanägemine on ära läinud… Nii sümmeetriline nägu, kuldkollased silmad, perfektsed kõrvad ja see siidiselt särav kasukas! No vauuu, kus kassijumal on mõnele andnud!

Muidugi kui sind õnnistatakse kauni väljanägemisega, siis kuskilt ju tuleb tagasi tõmmata… Noh, Bob on turvakodus ja tal ei ole oma südamesõpra. Ta pärineb Ida-Virumaa 25-kassilisest kolooniast, kelle päästsime ühest korterist väga rasketest tingimustest. Nüüd ootab see hurmur uut kodu ja loodab, et ehk just SINA võiksid talle seda pakkuda! ❤️

Bob on ääretult mõistlik tüüp. Rahumeelne, tasakaalukas ning enne mõtleb, kui tegutseb. Nii võibki juhtuda, et Bob kükitab tükk aega kapi peal, piilub sind kahtlustavalt ning ühel hetkel, kui oled tema kohalolu unustanud, voolab ta sujuvalt sulle külje alla. “Tee pai ja anna musu ka,” on Bob siis kindel, kui on uurimustöö uue tuttava kohta ära teinud.

Seega, tule Bobile külla! Saa temaga tuttavaks ning pange leivad ühte kappi! Tulevikku kirjutate juba koos! ❤️

Bob ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Ta on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Uut kodu otsib alates 07.08.2023.