Pood
0

Kasside Turvakodu

MOLIERE

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

KUNINGA POTENTSIAALIGA MÕMMIK MOLIERE OTSIB KODU! ❤️

See, et turvakodus on alati valitsev president, on juba maailma ajakirjanduse künnise ületanud. Aga kui meie kasside ridades oleks auväärne kuningas, siis sellele troonile istuks eikeegi muu kui meie kallis Moliere. No teate, kui üks tüüp on suursugune, siis see on just Moliere!

Moliere ise on muidugi tõeline pehmo, kes kingib musisid, peamükse ja säärenühkimisi paremale ja vasakule. Ja oi kui palju on Moliere meid ehmatanud… Kui üks kass keset põrandat kõht püsti pikutab, nii et käpad taeva poole ja tundub, et vurr ka ei värise, siis esimese hooga ju mõtled, et appi, kas midagi on juhtunud!? Aga ei, lebomees Moliere võib ka selles kassikarjas keset tuba kõht püsti magada, sest et… Aga miks ei?

Ühesõnaga Moliere on THE CAT, uhke kassipoiss uhke kasukaga, parimais aastais ja parima iseloomuga. Kui sinu elus pole Moliere, siis… No meil on kahju, sest igaühe elus peaks olema üks Moliere!

Nii et kribinal-krabinal nüüd Moliere’ile kodupakkumist kirjutama, sest sellist kassi on kogu maamuna peal vaid üks ja ta on just meie turvakodus!

Moliere ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Ta on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 07.08.2023.

Moliere kodu-ootust saad toetada:

☎️Annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):

900 6575 – annetad 5€

900 6700 – annetad 10€

900 6725 – annetad 25€

Ps! Annetuse toimumiseks kuula tervitustekst lõpuni!

Annetuskontole:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Selgitus: “Moliere”