Pood
0

Kasside Turvakodu

SILLU – 29.09.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Lubage meil Sulle tutvustada meie järgmist hoolealust, kes on pärit 25-kassilisest Ida-Virumaa kolooniast, kus omanikul oli liiga palju kasse ja nende elutingimused olid kohutavad. Kasside päästmisest täpsemalt saab lugeda siit.
See siin on üks ja ainus — musirull Sillu! ❤️
Sillu on üks tõeliselt südamlik ja paimaias kassitirts… Oodake, kas me tõesti ütlesime kassitirts? Jaaaa, nii see on! Sillu on üks tõeliselt tragi ja hakkaja kassitüdruk! Hihi! Sillu on armas ja vahva hellitusnimi, pärisnime panek võib jääda Sulle, kui Sa talle kodu pakud! Olgu ta siis Silvia või Silva või Silja… You name it! Sõna otseses mõttes!
Aga kui nüüd Sillu iseloomuomaduste juurde tagasi tulla, siis teate… Nii ägedat kassi on tõepoolest vaid üks! Sillu on kohe inimese juures, kui inimest näeb. Ja silmside saavutatakse murdosa sekundiga, millele järgnevad muidugi ohtrad paitused. Oeh, see Sillu on lihtsalt nii südamlik kaisu- ja musukass! ❤️
Sillu tahaks juba päris oma kodukesse minna. Seal võivad ees oodata nii suured kui väiksed paikäed ja tal poleks ka selle vastu midagi, kui mõni nurrumootor ees ootab. Peaasi, et kõik on südamlikud ja sõbralikud!

Sillu on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud.

Kui sooviksid talle uut kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.