Pood
0

Kasside Turvakodu

KURRMIINA – 16.10.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kurrmiina peatas arglikult nurrudes vabatahtliku ning tõstis viisakalt käpa nagu esimese klassi õpilane. “Palun vabandust, mul oleks üks küsimus,” ütles ta suurte silmadega inimesele otsa vaadates. “Aga muidugi, Kurrmiina,” vastas vabatahtlik. Nääpsukese kassipiiga silmad läksid veelgi suuremaks ning silmanurkadesse ilmusid pisarad.

“Ma…  ma tahtsin teada miks mind tänavale visati. Kas nurrmootor ei põrise õige sagedusega? Kas paikooli teadmised jätavad soovida? Või olen hoopis kole ja inetu? Olen valmis ennast parandama, ausõna! Palun öelge, mis mul viga on! Ma teen kõik et väärida Inimese armastust!”

Vabatahtlik võttis Kurrmiina käpa pihku ja ütles: “Kallis nurruke, hüljatud kasside puhul on inimesed need kelles viga peitub. Sina, mu kullake, oled täiuslik väike kiisu. Olen kindel et Sind juba otsib Oma Inimene kes teab kuidas üht kassikest hoida ja armastada!”

Turvakodu lisab: Kurrmiina leiti Laagrist kus ta heitunult põõsa all kössitas. Ta on kindlasti olnud kodukass. Omanikke otsiti kuid ei leitud; kassike otsib nüüd uut kodu meie abiga.

Kurrmiina on super-sõbralik paikass kes tahab pugeda Inimese põue ja südamesse. Ta on ka sõnakuulelik ja arukas; ilmutab head arusaamist inim-maailma toimetustest. Näiteks kui vabatahtlik koristab ta ei sega ega ehmu vaid läheb jalust ära ja ootab rahulikult kuni kahejalgne tegutseb. Kurrmiina saab hästi läbi ka teiste kassidega. Meie nurrik-piiga on cum laude kodukassi kvalifikatsiooniga noorspetsalist kes just praegu ootab pakkumisi tööandjatelt! Kiirustage, enne kui teised talendikütid ta endale napsavad!

Kurrmiina oli juba varem steriliseeritud, meie poolt sai kiibi, vaktsiini ja parasiiditõrje. Uut kodu ootab ta turvakodus alates 18.08.2023. Kui sooviksid talle kodu pakkuda,  palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.