Pood
0

Kasside Turvakodu

MIRKO – 06.01.2024

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Juunikuu viimastel päevadel saabus meie hoole alla üks tõeliselt karune kõuts. Suurte põskedega elu näinud Mirko elas Ida-Virumaal ühe linna tänavatel… Ärge saage valesti aru, ta ei olnud koduta kass. Tal olid hoopis omanikud, kes temast ei hoolinud ning nii kassipoiss tänavatel uitaski.

Ühel päeval oli Mirko nägu haavadega kaetud ning kohalikud otsisid talle kiiresti abi. Nii see väike hurmur meie hoole alla sattuski.

Turvakodus on Mirko tõeline hurmur, kuid… See kõlab nüüd ilmselt ootamatult, arvestades kui suur ja tugev Mirko on, kuid teda kiusatakse teiste kasside poolt. Nagu inimeste puhul, on ka kassidel nii, et mõned lihtsalt ei sobi omavahel kokku. Mingil põhjusel jääb Mirko liiga tihti teistele kassidele “ette”. Ehk on selline suur ja tugev kõuts teistele hirmutav ja esimene kaitse on ju sageli rünnak?

Mirko on igatahes meie kassitoas väga õnnetu. Enamiku ajast elab ta puuris, kuid see ei ole ühelegi kassile õige koht. Nendel hetkedel kui oleme turvakodus ja Mirko saab jalgu sirutama, istub ta lihtsalt aknal ja vaatab õue… Tema pilk on murdunud ja me võime lausa kuulda seda, kuidas ta süda oma inimese ja armastuse järele januneb.

Tule turvakodusse talle külla ja vii Mirkokene koju!

Mirkole kodu pakkumiseks kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Mirko on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab ta uut kodu alates 29.06.2023.