Pood
0

Kasside Turvakodu

APOLLO – 11.03.2024

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Alles  jätsime hüvasti meie imearmsa Teofrastusega, kes oma haiguse tõttu pidi meie juures elama puuris erirežiimil. Ta ei leidnud kunagi oma kodu ega oma südamesõpra ning meie südamed murduvad seda teades. Kuid meie hoole all on veel üks sarnane kiisu. Kassike, kes elab puuris, mitte haiguse tõttu, vaid seetõttu, et ta on nii hell ja malbe, et kardab turvakodus ringi liikuda… See hell mõmmi on meie Apollo.

Apollo saabus meie hoole alla juba mõned kuud tagasi. Nagu ikka elavad kassid harjumise perioodil puurides ning seejärel alles saavad vabalt kassituppa. Apolloga oli nii nagu teistegagi ega miski ei reetnud, et temale kambakesi elamine kassitoas ei sobi.

Kui oli aeg Apollo kassituppa vabakäigule lasta, ronis kassipoiss ühe ronimispuu otsa ja sealt me teda iga päev leidsimegi. Sinna viisime talle süüa ja juua, seal jagasime hellitusi. Kui saime aru, et Apollo tõesti sealt alla tulla ei julge ja ringi liikuda ei taha, panime ta puuri tagasi, et tal oleks vähemalt ruum, mida saab kutsuda enda omaks ja mida turvaliseks pidada.

Aga see ei ole mingi elu. Elada mõne ruutmeetri peal, selleks et lihtsalt oodata… Oodata midagi, mis ei näi tulevat… Või äkki?

Või äkki oled Sina see, keda Apollo otsinud on? Äkki oled sina see, kes endale kiisut otsib? Suurt või väikest, noort või vana… Vahet ei ole, sest äkki võiksid sa mõelda seekord hoopis Apollole kodu pakkuda.

Paimaias ja malbe Apollo otsib rahulikku ja armastust täis kodu!

Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee

Apollo on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 09.06.2023.

Vaata videot Apollost siit