Pood
0

Kasside Turvakodu

VALGEKIHV – 25.12.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Meie vahva Valgekihv saabus turvakodusse oktoobri lõpus. Ta oli kartlik, ehmunud ja peitis end sügavale pessa. No kohe mitte ei tahtnud Valgekihv meile näidata, missugune poiss tema sees päriselt peidus on. Kas ta on paikass? Kas ta vajab veel usalduse õppimiseks aega? Kas ta on mänguhimuline? Esialgu jäid kõik need küsimused vastuseta.

Õigepea kolis Valgekihv oma puurist välja. Esialgu puuride peale pehmetesse pesadesse. Oi kui majesteetlikult kassipoiss sealt meile alla vaatas – no ikka tõeline suursugusus! Läks vaid mõni päevake, kui kõik meie eelnevalt esitatud küsimused said vastuse. Paikass? Loooooomulikult! Mänguhimuline? Ojaaaa! Armastab lähedust, paitusi, seltsimist ning lisaks kõigele on ääretult väärikas kassiisand! Oeh, lausa süda sulab seesugust hurmavat kassikest vaadates.

Valgekihv igatseb ka ühe suursuguse kodukese järele – sellise, kus koheldakse teda nagu kuningat! Pehmed padjad, erilised toidukausid, põnevad mänguasjad, kõrged ronimispuud… No kõik, millest üks kass võiks unistada, võiks ju ikka olemas olla. Aga mis kõige olulisem, kodus peaks olema armastavad pereliikmed! Kas Sina võiksid olla Valgekihva pereliige?

Valgekihv on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 21.10.2022.

Kui soovid Valgekihvale päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee