Pood
0

Kasside Turvakodu

GLORIA – 29.09.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Oooo, see meie vahva Gloria! Teda nähes hakkab süda puperdama, käed värisema ja hing jääb lausa kinni. No nii vahva ja kaunis karvapall on see meie Gloria!

Turvakodus jagub Gloriat kõikjale – alati kõigiga mängima, lustima ja uudistama. Olgu suur või väike inimene, suur või väike kass, kõikidega armastab Gloria väga mängida. Vahel on tunne, et Gloria töötaks lausa patareide peal, sest tal jagub kõigile heasüdamlikkus ja heasoovlikkust. Sealjuures ei ole Gloria mingi ülemäärane rahmeldis. Oh ei! Tema on elegantne liugleja, kes oma uhke kasukaga mööda turvakodu ringi lendab nagu hoopis lendleks õhus!

Gloria on iseloomult veel veidi uje, kuid ta tahab väga inimestega sõprust luua. Oleme veendunud, et armastuse ja hoolitsuse toel saaks Gloriast vahva paikiisu, kellega kunagi igav ei hakka. Palume vaid mõistmist ja kannatlikkust, et tänavalt tulnud kassike saaks omas tempos inimmaailmaga kohaneda. Hästi sobib ka kodu, kus mõni “kogenud kodukiisu” ees ootamas; Gloria saaks eeskuju najal õppida.

Kassike on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 31.07.2022.

Vaata videot Gloriast siit

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee