Pood
0

Kasside Turvakodu

PÄIKESEJÄNKU – 23.03.2023

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Päikesejänkuga on seotud mõistatus, mida veel keegi pole suutnud lahendada. Nimelt tal on maagiline võime viibida samaaegselt mitmes kohas korraga.

Päikesejänkut nähti kraanikausi veerel nõudepesu kohta käpanäiteid jagamas. Aga samal ajal aitas ta mängutoas põrandalappi sirgeks sikutada. Aga samal ajal kühveldas ta eestoas koos vabatahtlikega pelleteid. Sellised olukorrad on päris tavalised! Turvakodu kahejalgsed satuvad alati segadusse ja arutavad: “Mitu Päikesejänkut meil siis õieti on?”

Hingekirjas on meil siiski ainult üks Päikesejänku! Ta on enda juures lihtsalt arendanud kõikjalviibimise võime, kuna on loomu poolest hirmus uudishimulik. Päikesejänku lihtsalt peab osalema kõiges, mis Turvakodus toimub, eriti aga vabatahtlike töödes-tegemistes. Ning muidugi pakub ta alati ka oma abi – maalt tulnud poisina tal ei kõlba ometi käpad rüpes istuda, kui teised tööd rügavad!

Jah, meie kiisupoiss on pärit maalt – täpsemalt Peipsi äärsest kolooniast – ning meil on tema maapoisi-iseloomu kohta vaid häid sõnu öelda. Loomult on meie nurruke lausa rõõmurull; seltsiv, mänguhimuline ja sõbralik; saab hästi läbi teiste kassidega.

Nurrik-noormees tunneb inimeste vastu väga suurt huvi ning on loomulikult astunud juba ka Paikooli. Me ennustame talle kodukiisu ametis suurt tulevikku!

Kui Sa sooviksid oma ellu energiast pakatavat karvapalli, pererahva väikest abilist, oma isiklikku Väikest Päikest kes pikki sügisõhtuid valgustab, siis Päikesejänku on kass Sinu jaoks!

Kassipoiss on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 26.06.2022. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee