Pood
0

Kasside Turvakodu

VELLO

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

VELLO 2 PIKKA AASTAT OOTUST: “KUHU MINU KODU SIIS JÄÄB?”

See armas musinäoga kassipoiss saabus meie hoole alla 2022. aasta suvel Raplamaalt vigastatud põsega. Ravisime nunnukese terveks, panime nimeks Vello ning siis asusime üheskoos kodu ootama. Ootama kodu, mida uskusime kiiremini tulevat, aga… Aga 2 aastat hiljem on Vello ikka siin.
Ikka ja jälle puhume Velloga akna all juttu. Räägime, et varsti tuleb tema inimene… Varsti… Varsti… Aga Vello vist enam ei usu meie juttu. Noh, ega ise ka ei usuks, kui 2 aastat räägitakse, et NÜÜD JA KOHE miskit juhtub, aga ei juhtu…
Vello ise on maailma armsaim poiss. Uudishimulik, avastamislusti täis silmadega ja hella südamega. Ta on inimese suhtes väga uudishimulik, aga paikoolis alles käib. Tundub, et Vello tahab esimesed paitused vastu võtta kellegi erilisega, et need mälestused mõlemale igaveseks südamesse jääks.
Seni aga Vello veel kodu leidnud pole. Kassipoiss täidab päevi “parima” meelelahutusega – sööb. Ta on juba liiga suureks läinud ning vajab hädasti kodukest, kes kassi tervisest lugu peab ja teab, et sale vorm on kassi tervise alus!

Vello on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 07.08.2022.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee