Pood
0

Kasside Turvakodu

NORBERTA

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

SÕBRAPÄEVAL TURVAKODUSSE JÕUDNUD NORBERTAKE OTSIB HINGESUGULAST!

Norberta saabus turvakodusse 2022. aasta sõbrapäeval. Arglik ja ehmunud pisike sõbrake ei teadnud siis veel, kuidas tema elu oli muutunud. Enam ei pidanud igapäevaselt toitu otsima, autode ja teiste ohtude eest põgenema ega koguaeg turvalist peavarju tudumiseks otsima. Nüüd olid toidukausid täis, ohud eemaldatud ning tudumiseks olid esimest korda pehmed pesad.

Nüüdseks on Norberta kenasti turvakodu eluga kohanenud ning ta unistab vaikselt, kuidas võiks tema elukene veel muutuda… Mis juhtuks, kui ta leiaks oma kodu ja hingesugulase? Milliseks elukene siis veel muutuks? Kas tõesti on kodukassielu nii imeline nagu kasside seltskondades räägitakse või on see lihtsalt üks kuulujutt? Norberta tahaks ka seda teada!

iseloomult on kassitirts veel tagasihoidlik, kuid ta muutub iga päevaga aina julgemaks. Tema ilusad ümmargused silmad puurivad sügavale inimese sisse, et hinnata, kas see inimloom on tõesti nii lahe nagu osad paikassid kiidavad. Küllap astub Norbertagi varsti paikursustele ja vallutab paikasside autahvli! Vajame selleks vaid Sind, Norberta hingesugulane, kellele kassitirts võiks oma südame kinkida!

Norberta on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 14.02.2022.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.