Pood
0

Kasside Turvakodu

NÖÖBIKE – 04.04.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Tere, mina olen Nööbike. Meie õega oleme tänavalt. Elasime koos emaga plangutüki all mahajäetud aias. Emme käis prügikastist süüa otsimas. See oli suur ja kole roheline prügikast, aga mõnikord oli seal poolnäritud kanakoib või vorstitükk äravisatud võileiva peal… Kui ema mõne sellise kätte sai oli meil pidupäev. Kuid ühel päeval emme ei tulnud enam tagasi…

Läksime prügikasti juurde otsima, aga emmet ei olnud. Ainult kõle tuul ajas paberiprahti ringi. Hakkasime mõlemad suure häälega nutma. Tulid kahejalgsed, loopisid meid kividega, karjusid: “Lõpetage see kräunumine, hulkuvad kassirojud!” Jooksime hirmuga tagasi oma plangutüki alla… Emme poleks meid iialgi maha jätnud ja kui ta ikka veel koju ei tulnud, siis teadsime oma südames, et teda pole enam… Sellest peale pidime ise hakkama saama…”

Turvakodu lisab: Nööbike ja ta õde leiti ühe Harjumaa asula tänavatel omapäi ringi tuterdamas. Tookord olid nad alles teismelised kiisulapsed. Kuna tänavaelu oli karm, siis kiisutüdruk on Inimese suhtes veel mõnevõrra tagasihoidlik, kuid ta areneb iga päevaga ning on vaieldamatult turvakodu üks kõige uudishimulikumaid kasse inimeste suhtes.

Oleme veendunud, et armastuse ja helluse toel saaks Nööbikesest peagi tore kodukiisu, eriti kuna ta on veel väga noor ning uute kogemuste omandamiseks just sobivas eas. Ta saab väga hästi läbi ka teiste kassidega. Kui tulevases kodus on “kogenud kodukiisusid” ees ootamas, see oleks lisaboonuseks, Nööbike saaks eeskuju najal õppida.

Meie nurruke on hellahingeline ja õrnaloomuline kuldpruuni kasukaga kaunitar. Äkki oled just Sina see, kes saaks talle kinkida turvalise kodu täis soojust ja armastust; koha kus ta saaks unustada tänavaelu kannatused ja vintsutused?

Nööbike on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 20.06.2022.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee