Pood
0

Kasside Turvakodu

PEETER – 03.11.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kas Sina oled suuuuurte ja pontsakate kassipoiste fänn? Meie oleme! ‍♀️ Täitsa sõltuvuses lausa! Seega luba meil Sulle tutvustada meie imearmsat Peetrit, kelle mõni aeg tagasi eutanaasiast päästsime!

Peeter tuli meie juurde Kohtla-Järve varjupaigast, kus ta oli ruumipuuduse tõttu eutanaasia nimekirjas. Me ei saanud asja niimoodi jätta ning otsustasime teha kõik, et Peeter meie hoole alla jõuaks. Ning siin ta ongi – säramas, mõnulemas ja elukest nautimas!

Iseloomult on Peeter veel tagasihoidlik ning tema ei ole oma ilust ja šarmist veel teadlik. Aga kui Sa oled terve elu elanud tänaval ja olnud soovimatu kass, siis kuidas oma šarmi mõista? Me pingutame päevast päeva, et kassipoisi hinge julgust süstida ja näidata talle, kui äge ta on ja kui väga armastust väärib!

Peetrike on vaieldamatult turvakodu kõige suurem kass… Ei, mitte ülekaaluline, vaid SUUUUUR! Oeh, see ümmargune pea ei mahu ju kahte peopessagi ära! Aga mis teha, kui sa oled selline vahva musipea! Ah, et mis see musipea tähendab? No see tähendab seda, et tulevikus saab talle pea peale rohkem mususid kinkida kui ühelegi teisele kassile!

Aga mis me siin ikka pajatame! Peetrikest peab ise nägema – tule siis turvakodusse külla ja ehk oledki Sina see sõber, keda ta oodanud on!

Kodupakkumisi ootab Peeter aadressile info@kassideturvakodu.ee

Peeter on vaktsineeritud, kastreeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 26.04.2022.