Pood
0

Kasside Turvakodu

RASMUS – 19.01.2023

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Turvakodus ootab päriskodu üks tõeline väike puuma! Oi, seda peab lausa ise nägema! Meie turske kondiga Rasmus meenutab just täpselt ühte troopilist puumat, kes kõrgetes puulatvades tukkudes oma päevi mööda saadab. Kahjuks meie puuma on aga hetkel turvakodus, pikutab ronimispuudel ning unistab päris oma kodukesest!.

Kui turvakodusse saabudes oli Rasmus arglik, siis nüüdseks on hakanud karvapall inimeste vastu väga suurt huvi tundma ning tema areng on lausa igapäevaselt silmaga nähtav. Enam ei peida Rasmus end puuride alla, vaid pikutab puuma kombel ronimispuudel, veeretab lustlikult palli ning uudistab koos sõpradega mööda turvakodu. Vaikselt loodab väike Rasmus, et ehk on elul talle midagi rohkemat pakkuda, kui vaid turvakodus logelemine ja ootamine, ootamine, ootamine… Ehk võiks minna hoopis päriskoju, kus oma inimeste paitusi nautima õppida, üheskoos palli mängida ja iga hommik uuele päevale põnevusega vastu minna!?

Rasmus on päästetud ühest väiksemast kolooniast. Rasmus on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 26.11.2021.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.