Pood
0

Kasside Turvakodu

TŠIKIITA – 25.10.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Hei, olen Tšikiita. Elasin Viimsis ühe asutuse hoovis ja kandideerisin direktori sekretäri kohale, kuid kahjuks oli see juba hõivatud. Nüüd elan Turvakodus ning kandideerin Oma Inimese Kodukontori Sekretäriks.

Ah et miks langes minu valik just sekretäri karjäärile?  Noh, võiks öelda, et olen selle töö jaoks lausa sündinud – juba ilmale tulles oli mul seljas kontoritööks sobilik mustvalge kostüüm! Teiseks, loomulikult mul on olemas kõik kutseoskused, mida oodatakse nurruvurrulistelt sekretäridelt.

Näiteks, Kodukontori Direktori vaimse ja füüsilise tervise hoolitseksin väga tõsiselt! Mitte ilmaski ei laseks ma tal ületöötamise tõttu läbi põleda, istuksin arvuti klahvidel ja varjaksin ekraani oma kehaga kui vaja! Mitte ilmaski ei laseks ma tal muutuda ülekaaluliseks, sööksin ohvrimeelselt ära nii enda kui tema õhtusöögi…

Asutuses ka kahetseti, et “Oh, kui me vaid teadnud oleks, et teie tulete, preili Nurrik! Me poleks ilmaski kohta andnud kahejalgsele sekretärile, ta pole pooltki nii kvalifitseeritud kui teie!” Aga noh, vähemalt need head inimesed võtsid mind kostile, ja külmade saabudes kirjutasid Turvakodule…”

Turvakodu lisab: Tšikiita on tõepoolest väga ettevõtlik kass, Turvakodus astus otsekohe Paikooli, kus õpib ainult viitele; tema pilt on autahvlil ka armsa ja malbe iseloomu tõttu. Inimesega on juba suureks sõbraks saanud, paisid lunib igal juhul, saab hästi läbi teiste kassidega.

Tšikiita ootab pikisilmi pakkumisi Kodukontorisse. Äkki oled just sina see, kes vajab šikilt rõivastatud nurrmootorist sekretäri?  Ta on nõus olema nii ainsaks sekretäriks kui jagama töökohta teiste nurrikutest kontoriametnikega.

Tšikiita on vaktsineeriutd, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 28.12. 2021. Kui Sa sooviksid talle kodu pakkuda, palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee