Pood
0

Kasside Turvakodu

MR. VALENTINE – 11.10.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Sõbrapäev kahjuks mulle õnne ei toonud…seega mõtlesin, et proovin naistepäeval jälle ja kui ikka ei vea, ehk siis saan Sulle vähemasti munadepühal värvimisega abiks olla.

Ma olen lihtne poiss Tamsalust, suure tugeva keha ja uhke karvastikuga, kes laseb ennast ilusti kammida ja paitada. Mulle väga meeldib tähelepanu ning vaatamata oma mehisusele, siis kui on aeg diivanile Sulle pleedi peale kaissu tulla, siis seal ma sõtkudes, nurrudes ja lutsutades olen (nagu väike kassipoeg).

Vahel ma jutustan ka – eriti,kui mu toidukauss on natuke pikemalt tühjaks jäänud, sest ei ole saladus,et mulle meeldib süüa. Aga eriline gurmaan ma ei ole, lihtsa maapoisina ma enam jaolt söön krõbinaid. Vahel võtan ka konservi, pigem pasteedi laadset, aga iga päev ma seda ei tahagi. Seega toidulaud on mul lihtne, lasen endaga suht kõike teha ja õudsasti ilus olen vaadata ka (vähemalt nii mulle hetkel öeldakse).

Kuigi ma hetkel elan hoiukodus hunniku kassidega ja ühe suure koeraga, siis südames ma siiski sooviksin olla kellegi üks ja ainus…

Luban olla truu ja ustav sõber oma elupäevade lõpuni.

Ma olen piisavalt vana ja rahulik poiss, et mitte enam mööda korterit ringi kihutada ja pahandusi teha, kuid piisavalt noor, et Sinu tähelepanu ja hoolitsust igapäevaselt vajada.

Ma olen enda eest kenasti hoolt kandnud ja lasknud kõik vajalikud protseduurid teostada.

Ma tean, et Sa oled seal kuskil olemas ja vb otsinud just MIND, siin ma olen ja ootan Sind Põhja-Tallinnas.

Kodupakkumisi ootan aadressile info@kassideturvakodu.ee